Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Recension av Mayafolkets Hemlighet

RecensionerPosted by Kim M Kimselius Sat, June 21, 2014 09:09:11

Recension av Mayafolkets Hemlighet
Är oändligt tacksam över att mina läsare skriver till mig och berättar vad de tycker om böckerna. Här är ett meddelande från Elias Knutsson som har läst Mayafolkets Hemlighet.

"Har sträckläst Mayafolkets hemlighet i tre dagar nu och måste säga att den var fantastisk. Det var intressant att se hur annorlunda den var jämfört med de tidigare böckerna, men som alla andra var det extremt bra beskrivet så man kunde verkligen se allt framför sig. Det som var extra fängslande var hur du kunde beskriva Ramonas kamp mot Ichtical om hennes kropp. Hela berättelsen flöt på jättebra och som alltid håller du kvar en vid boken, så man inte kan sluta läsa för man måste få veta vad som händer.

Jag kan knappt bärga mig till imorgon då jag tänkte sätta tänderna i Persiens pärla.

Längtar till Skräckresan med Titanic kommer ut. Den händelsen har alltid fascinerat mig och jag har läst mycket om det. Ha det bra! Kram Elias Knutsson"

När jag höll på att skriva Mayafolkets Hemlighet var jag osäker på hur boken skulle bli mottagen av läsarna, eftersom den är så totalt annorlunda än mina tidigare böcker. Det beror på att jag hela tiden försöker förändra mitt skrivandet, för att böckerna inte ska bli förutsägbara, än så länge har jag lyckats. Det börjar bli svårare nu när jag har skrivit så många böcker, men jag kämpar på.

Älskar att skriva!

Kramisar Kim

Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.  • Comments(0)//kimseliusblogg.kimselius.se/#post1