Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Plötsligt blev jag nervös...

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Mon, October 20, 2014 09:47:50
Har rest runt i ett par veckor och föreläst och allt har gått jättebra. Jag har fått bra respons och fler bokningar i Partille, där jag just nu föreläser i Partille Stories. Men plötsligt blev jag nervös inför morgondagens föreläsning. Det beror på att det är en stor fin bild på mig i dagens tidning, där det berättas om morgondagens föreläsning. Pirr, pirr...

Äsch, jag kan det där nu och borde inte vara nervös, men... Tänk om ingen kommer?

Det är min värsta mardröm när jag föreläser offentligt. När jag håller föreläsningar i skolorna är eleverna tvungna att sitta där och lyssna på mig. Inte för att de ser ut att ha något emot det, för de brukar sitta som trollbundna. Men om man aldrig har lyssnat på mina föreläsningar, vad är det då som gör att man tar sig tid att komma och lyssna på mig?

Håll tummarna för mig, så att det kommer massor av folk. Det är alltid roligare att föreläsa för många än för några få.

Nu ska jag beta av alla mina mejl, vet att det ligger fler föreläsningsbokningar där, något som ger mig lite styrka inför morgondagens föreläsning på Knuth Hahn.

På onsdag reser jag tillbaka till Göteborg och föreläsningarna i Partille. Dessutom kör jag vidare till Halmstad och signerar där på lördag hos Akademibokhandeln i City.

Idag berättar jag på min Skrivarblogg Kim M Kimselius är här nu, om hur förtjust jag har blivit i Tweetdeck.

Ha en fin dag!

Kramisar Kim  • Comments(0)//kimseliusblogg.kimselius.se/#post105