Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Så många goa skratt!

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Thu, October 23, 2014 19:04:25
Hemkommen från en härlig dag på Björndammens skola i Partille, fylld av energi och glädje. Så många härliga skratt och applåder idag.

Förutom P-böter var det en perfekt dag. Ska aldrig mer lyssna på lärare som säger "nejdå, du behöver inte flytta bilen, här går aldrig någon lapplisa".

Har föreläst för fyra klasser, trollbundit dem alla, fått härliga kommentarer och förfrågan om jag inte vill berätta en spökhistoria.

Jovisst kunde jag göra det. I första klassen där jag berättade en spökhistoria, släckte dem ned ljuset för att komma i stämning. När jag berättat klart hördes en röst ropa "Mer, berätta mer!" Men då var det dags att sluta lektionen och fortsätta till nästa klass.

På sista lektionen brast en av pojkarna ut i vrålskratt när jag berättade om min reaktion när jag fick veta att min bok var antagen av förlaget. Min kommentar på hans skratt utlöste fler skratt i klassen och isen var bruten. Vi hade en härlig timma tillsammans där jag uppmanades att berätta en spökhistoria, vilket jag gjorde. När jag var klart utbröt spontana applåder, högt och ljudligt och jag kände mig energifylld och glad när jag lämnade skolan.

Imorgon ska jag tillbaka till samma skola och träffa nya klasser. Alltid kul att komma ännu en dag, eftersom många elever då känner igen mig och hejar när de ser mig.

På min Skrivblogg Kim M Kimselius är här nu kan du läsa om den Bloggaward jag har fått.

Ha en fin kväll!

Kramisar Kim

  • Comments(0)//kimseliusblogg.kimselius.se/#post108