Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Ibland känns det tungt

LivskvalitéPosted by Kim M Kimselius Fri, October 31, 2014 08:59:23
Ibland känns det tungt att gå upp på morgonen, att se hur mejlhögen växer utan att jag hinner besvara och nå ner till botten. Det känns frustrerande att inte hinna skriva så mycket som jag vill, att inte hinna läsa alla böcker som pockar på uppmärksamhet, att inte hinna städa, umgås med make och hundar...

När de tankarna kommer försöker jag tänka på allt positivt istället: Att jag är frisk, att jag har kommit ut med trettio böcker, att jag är gift med världens underbaraste man, har tre ljuvliga hundar, bor i Paradiset på jorden nära naturen med djuren runtomkring. Då känns det genast lite bättre.

Jag har ju bara ett liv nu, även om jag tror att jag har levt många tidigare liv. Men detta livet nu är det som ska tas hand om, njutas, upplevas och göra det bästa av. Varför då gå och gräma sig över orättvisor, för stor arbetsbörda och andra struntsaker. Det är bara att le och göra det bästa av situationen, för rätt som det är har känslan släppt och allt känns toppen igen. Det gäller bara att le och tänka positivt.

Jag ler på smiley

Ha en fin dag!

På min Skrivarblogg Kim M Kimselius är här nu tipsar jag idag om en skrivtävling.

Kramisar Kim  • Comments(0)//kimseliusblogg.kimselius.se/#post113