Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Ljuvlig sommarmorgon

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Mon, July 07, 2014 09:05:58
Imorse var det en ljuvlig sommarmorgon.

Efter morgonpromenaden tog vi en tur runt vår 2 tunnland stora tomt för att njuta av alla ljuvliga dofter.

Eftersom vi har så stor tomt får vi plats med massor av rosor. Just den här har aldrig varit så vacker som den är i år. På den här bilden kommer den inte riktigt till sin rätt. Doften är bedövande. Väntar på att den röda rosen bredvid ska blomma, det blir en perfekt kombination. Just nu är den klängrosen full av knoppar.

Rosor är något av det vackraste jag vet. Tyvärr trivs de inte jättebra hemma hos oss, men jag kämpar på och pysslar om dem. Ibland belönar de mig rikligt, något de gör i år.

Efter promenaden somnar Tickie sött på sin favoritplats. Här har hon utsikt över entrén och full kontroll på alla som går ut och in.

Att vandra runt i värmen och blomsterprakten ger inspiration, samtidigt som det är svårt att gå tillbaka in för att sätta mig att skriva. Just nu är jag i ett skede då jag har många faktaböcker omkring mig och inte lika lätt att ta med den bärbara datorn för att slå mig ned i skuggan av ett träd, i närheten av någon av alla de underbara doftande rosorna.

Jag njuter för fullt och tar vara på varje sekund av dagen. Det här det här som är livet, just här och nu!

På min andra blogg, Kim M Kimselius är här nu, berättar jag idag om hur det känns när jag närmar mig slutet av en bok, hur jag arbetar med böckerna, samt ger tips om skrivkramp.

Ha en fin dag!

Kramisar Kim  • Comments(2)//kimseliusblogg.kimselius.se/#post13