Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Nu vill jag vara klar

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Wed, July 09, 2014 10:12:52
Nu vill jag vara klar med Skräckresan med Titanic. Många andra böcker pockar på att färdigställas. Jag har flera fantasyserier som jag håller på med och vill skriva helt klart, innan jag ger ut en enda av böckerna. När de väl är klara kommer jag att släppa alla på en gång, eller med ett par månaders mellanrum.

Är nästan klar med Titanicboken. Igår kände jag mig ledsen när jag var tvungen att ta död på många av de personer som har följt mig under lång tid, men jag hade inget val.

Dessutom var det enormt hett igår. I skuggan hade vi +32 grader, min dator blev jättehet och maken körde till storstan och köpte ett kylaggregat till den. Nu kan jag vara lugn igen.

Jag älskar värme och brukar säga att jag går på solenergi, men igår hände något. Jag blev plötsligt illamående och fick sprängande huvudvärk, så jag stängde ned för dagen, klockan var ju trots allt 16.00. Sedan gick jag ut och satte mig under solparasollen och såg på alla flygplan som passerade. De är många vid den tiden.

Jag lade ut den här bilden på Twitter och en person kommenterade direkt och frågade om jag hade flygappen för att se vilket plan det var. Det hade jag inte, men jag installerade den direkt, sedan roade jag mig med att se vart alla plan var på väg.

Hundarna tyckte det var alldeles för varmt för att ta någon eftermiddagspromenad, så vi tog en tur runt vår 2 tunnland stora tomt. Där har jag ett joggingspår som löper runt tomten. Men igår strosade vi bara runt och njöt av alla rosor och dofter.

Vet du... När jag är klar med Skräckresan med Titanic, då kommer jag att ha väldigt svårt att välja vilken bok jag ska fortsätta med. Har redan börjat läsa research för den 20:e historiska äventyrsboken, men så länge jag inte har läst in all fakta kan jag inte skriva på den.

Förmodligen plockar jag upp någon av mina fantasyserier och kopplar av lite med dem, eller så gör jag färdigt min första bloggbok, med foton från mina underbara researchresor. Hmmm, tål att fundera över.

Till dess fortsätter jag skriva på Titanicboken, som är slut vilket ögonblick som helst, det gäller bara att bestämma var jag ska sluta berättelsen...

Ha det gott!

På bloggen Kim M Kimselius är här nu kan du idag läsa en jättefin recension av min bok Mayafolkets Hemlighet.

kramisar Kim  • Comments(0)//kimseliusblogg.kimselius.se/#post15