Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Min nya mobil

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Thu, January 29, 2015 15:16:31
Jag är en sådan där person som håller fast vid det gamla så länge det går. Älskade min förra mobil, Samsung Galaxy S3. Men till slut hade jag tappat den alltför många gånger och spräckt den där laddaren går in, det gick alltså inte att ladda den längre.

Därför blev det en ny mobil. Även denna en Samsung Galaxy, men den här gången Alpha.

Den har en massa finesser som jag säkert aldrig kommer att använda mig av, men en sak tog jag i bruk direkt, kameran. Den testade jag redan på vägen hem:

Ingen dålig bild tagen i farten, eller hur? I Karlskrona var det vårligt. Ute i skogarna hemma i Eringsboda var det snö, kändes som att åka mellan två länder.

En annan funktion som jag testade direkt jag kom hem var hälsoappen. Där har jag stegräknare, kan följa min viktkurva, lägga in måltider etc och se hur många kalorier jag äter och gör av med varje dag. Superbra, om man använder sig av den. Jag testar stegräknaren direkt, så nu kan jag inte sitta stilla i längre pass utan måste hoppa och upp röra mig ibland för att få fler steg smiley

Nu återstår bara att få över all information från min gamla mobil till min nya. Verkar inte vara det lättaste. Har gett upp just nu, gör ett nytt försök i morgon.

Du ser inte det på översta bilden, men mobilen är guldfärgad, precis som min signeringspenna. De matchar varandra perfekt.

Nu ska jag försöka klura ut lite fler saker på mobilen.

Ha en fin dag!

Kramisar Kim

  • Comments(0)//kimseliusblogg.kimselius.se/#post168