Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Jippi!

Kimselius BöckerPosted by Kim M Kimselius Fri, July 11, 2014 09:11:45
Igår skrev jag färdigt min 30:e bok, Skräckresan med Titanic. En härlig känsla. Tro inte att jag är helt klar med boken för det. Nu börjar arbetet med att korrekturläsa, redigera, lägga till, ta bort och finputsa. Jag kommer att ha läst boken många, många gånger innan den går iväg till tryck.

Är lite sent ute med den här boken. Det har varit många föreläsningar, sjukdomar, många gäster, födelsedagsfirande och... Ja livet har helt enkelt kommit emellan all planering och boken har skjutits framåt i planeringen.

Igår kände jag mig både glad och sorgsen. Det finns väl nästan ingen som inte vet vad som hände på Titanic? Större delen av fartygets passagerare dog efter att Titanic hade gått på ett isberg och sjönk, trots att det skulle ha varit osänkbart. Det fanns inte tillräckligt med livbåtar för alla passagerarna, livbåtarna ansågs förfula promenaddäck och togs därför bort, trots konstruktörens protester.

Just nu pågår en bra utställning om Titanic i Halmstad.

Idag är det boktips på min blogg Kim M Kimselius är här nu.

Ja, det är väl lika bra att sätta igång med redigeringen av Titanicboken, så jag får kasta mig över nästa bok i högen. Härligt att ha många påbörjade böcker!

Ha en fin dag!

Kramisar Kim

  • Comments(0)//kimseliusblogg.kimselius.se/#post17