Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Snöskottning

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Mon, February 02, 2015 15:37:34
Förra veckan köpte jag en ny mobil. Där upptäckte jag en hälsoapp som även räknar steg. Efter 10000 steg får man guldmedalj. Barnslig som jag är vill jag självklart ha guldmedalj. Därför anmälde jag mig som frivillig att skotta i helgen. Det blev flera timmars snöskottning och vedinkörning och många steg. Ja, jag fick faktiskt två guldmedaljer en av dagarna.

I morse vaknade jag med ordabstinens. Då menar jag inte att jag saknar ord, nej tvärtom, efter all skottning och motion hade jag stort behov av att skriva och orden stod på kö för att komma ut. Händerna darrade på morgonen och jag rusade till min skrivarlya och väntade ivrigt på att datorn skulle vakna, sedan slängde jag mig över tangenterna och började smattra iväg orden. Det finns fortfarande många kvar inom mig.

Eftersom jag inte lyckades föra över data från min gamla mobil till den nya var jag tvungen att köra in till Karlskrona idag, fem mil en väg, för att få hjälp hos telefonförsäljaren. Det gick inte så bra för honom heller, det tog en halvtimma innan det fungerade, sedan började data hoppa mellan mobilerna. Även det tog bra tid, så jag passade på att handla.

Maken var på Selo lagerhotell och packade pallar med mina böcker som ska skickas upp till Förlagssystem som hädanefter ska sköta all vår distribution.

Det har blivit många steg idag också, snart i mål, även om jag inte bara sätter mig när mobilen ger mig en guldmedalj, nej nu strävar jag efter att hela tiden spräcka mitt "Personbästa" som också poppar upp. Det bor nog en tävlingsmänniska inom mig, trots allt.

I helgen lade jag äntligen ut datum för skrivarkursen jag kommer att hålla i sommar. Du kan läsa mer om Skrivkursen här. Det kommer att bli en helg för barn och en för vuxna. Men med det stora intresse som har visats för kursen, kanske jag kommer att ha ytterligare en helg för vuxna, vi får se.

Nej, nu ska jag fortsätta skriva på min bok.

Ha en fortsatt fin dag!

Kramisar Kim

  • Comments(0)//kimseliusblogg.kimselius.se/#post170