Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Laddad med ord

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Mon, February 09, 2015 09:59:09
Vilken underbar start på dagen, solen kikar över horisonten, hjärnan riktigt bubblar av ord och jag känner mig så pigg och glad.

Det känns som om våren redan är här. Jag vill skriva för fullt, samtidigt som jag vill sätta fröer och förbereda växterna till växthuset.

Håller på med flera böcker samtidigt, under tiden dyker nya idéer upp och jag hinner inte skriva allt som huvudet producerar.

Längtar mycket till sommarens skrivarkurs som jag ska hålla i juli. Förra årets skrivarkurs fick mycket bra utlåtande från kursdeltagarna, som gärna återkommer igen. Ska bli roligt att få inspirera nya kursdeltagare i år, att få andra att känna samma skrivglädje som jag gör.

Håller på med en ny skrivbok, Att hitta glädje i skrivandet, som kommer att släppas lagom till skrivkursen.

Lilla Grynet sitter på altanräcket utanför och kikar in på mig när jag skriver. Hon är sällskapssjuk. Är född och uppväxt på vår gård och är nu den äldsta katten, även om hon fortfarande ser ut som en mycket ung katt. Charmar alla och älskas även av alla våra hundar.

Jag är lycklig som har förmånen att bo i paradiset, omgiven av djur jag älskar, som älskar mig tillbaka, att dessutom få ha min käre make hos mig varje dag gör mig ännu lyckligare och får inspirationen att flöda oerhört.

Idag berättar jag om en skrivtävling på min Skrivarblogg Kim M Kimselius är här nu.

Ha en fin dag!

Kramisar Kim smiley

  • Comments(0)//kimseliusblogg.kimselius.se/#post173