Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Inte många ord

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Thu, February 12, 2015 13:39:01
Idag har det inte blivit så många ord skrivna trots att dagen startade tidigt. Maken skulle iväg och reparera bilen och åkte iväg tidigt. Eftersom vi väntade på att DHL skulle komma och hämta bokbeställningar och jag var tvungen att ta hand om det, bestämde jag mig för att sitta vid köksbordet och arbeta idag, där ser jag nämligen vägen och skulle upptäcka när den stora lastbilen kom.

Lyckliga hundar försökte stjäla till sig extra kelstunder när jag nu satt så tillgänglig. Normalt brukar jag sitta på andra våningen, dit hundarna inte längre får följa med eftersom de stör så mycket. Och det har de gjort idag, puffat på mig, slängt upp en tass på tangentbordet och sett på mig med en blick som fick mig att smälta och kela en stund med dem.

Timmarna gick, ingen lastbil kom, men däremot kom maken tillbaka med släp för att köra in de sista kartongerna med böcker till vårt lagerhotell där våra böcker finns. Därifrån ska sedan samtliga pallar åka upp till Förlagssystem.

Det var bara att klä på mig och hjälpa honom att köra kartonger, medan jag försökte fundera ut vad jag skulle skriva. Hundarna fick stå i hundgården (200 kvm) och skällde ivrigt på oss "Nu ska vi ut och resa!" tycktes de säga, eftersom skallen var glada.

Så kom då DHL när vi höll på att köra ut böcker, släpet blev också färdiglastat och maken körde iväg. Men tror du att det blev någon ro att skriva, icke!

Alltid när någon av oss är iväg väntar hundarna spänt på mattes/husses återkomst och skäller vid minsta ljud. Så även idag. De var trötta, blev irriterade på varandra och smågnabbades som syskon.

Därför har det inte blivit så många ord skrivna idag. När sedan maken nyss ringde och sa att han skulle göra det sista med pallarna imorgon och jag kunde följa med, kände jag bara "nej, nej, nej, imorgon måste jag arbeta".

Imorgon blir det förhoppningsvis en lugnare dag med skrivro. Då tänker jag sitta i skrivarlyan och låta hundarna yra omkring som de vill på bottenvåningen, jag tänker låta mig uppslukas av orden och täppa till öronen för deras skall.

Idag tipsar jag om en skrivarkurs på min Skrivarlogg Kim M Kimselius är här nu. Det är Jan Sigurd som håller kurs 29-3 juli. På måndag berättar jag, på Skrivarbloggen, mer om varför vi håller på att flytta till nytt lagerhotell.

Ha det så bra!

Nu ska jag försöka plita ned några futtiga ord innan dagen är slut.

Kramisar Kim


  • Comments(0)//kimseliusblogg.kimselius.se/#post175