Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Ordfattigt

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Mon, February 16, 2015 15:40:24
Idag har jag arbetat intensivt, utan att det har blivit ett enda ord skrivit på min bok, men jag har skrivit på en massa andra saker smiley

Äntligen har jag flyttat över samtliga mina telefonnummer i den gamla mobilen till den nya. Det där med att synkronisera mobilerna så att all data fördes över, det har inte fungerat riktigt, mycket har jag fått göra manuellt, till exempel föra över många av de foton som inte åkte med över till nya mobilen och i stort sett samtliga telefonnummer och bilder på personerna.

Förr var det alltid jag som fick makens gamla mobil, eftersom han arbetade på Ericsson och fick en ny mobil varje år. Nuförtiden är det maken som övertar mina gamla, även om jag inte byter varje år, det är liksom inte mödan värt.

Idag är det isande kallt ute, trots att temperaturen ligger på nollan och det är metrologisk vår i södra Sverige enligt SMHI, inget vi känner av här i norra Blekinge. Även om Talgoxen sjöng locksånger igår morse. Fågelmatningsplatsen är full av Koltraster, Talgoxar, Blåmesar, Gulsparvar och mängder av andra fåglar. Igår såg jag till exempel en Svartmes. En fröjd att stå vid diskbänken och kunna se ut över fågelmyllret, medan händerna sysselsätter sig med smutsig disk.

När jag skriver det här inlägget väcks skrivlusten och tankarna far till boken jag håller på med. Annars har mest tankarna sysslat med de tusentals av mina böcker som idag är på väg upp till Förlagssystem i Falun. Om det kan du läsa på min Skrivarblogg Kim M Kimselius är här nu. Tänk om något händer dem på vägen?

Lite frustrerande var känslan när jag fick meddelande från Förlagssystem att de hade fått min nya bok Staden på andra sidan - Kompassen från tryckeriet, men jag då?

Jag är van vid att slänga mig i bilen och köra till Selo Lagerhotell i Nättraby utanför Karlskrona, för att ivrigt slita av pappret på en av de pallar med böcker som brukar komma dit. Nu kommer det inte att hända fler gånger. Känns faktiskt lite sorgligt, nej rätt mycket sorgligt.

Jag hoppas och tror att det kommer några exemplar av boken till mig imorgon bitti med DHL. Längtar efter att få sätta ännu en bok i min bokhylla, det börjar bli rätt många där nu.

Nej, nu ska jag ta och skriva på min bok, det här lär bli en lång dag.

Ha en fin eftermiddag/kväll!

Kramisar Kim

  • Comments(0)//kimseliusblogg.kimselius.se/#post177