Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Att vara författare innebär inte bara att skriva böcker

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Mon, February 23, 2015 11:04:54
Att vara författare innebär inte bara att skriva böcker. Ibland får man mycket roliga uppdrag också. Jag har fått i uppdrag att skriva en bok om kriget 1808-1809, som resulterade i min bok Det glömda kriget 1808-1809. Dessutom fick jag i uppdrag att skriva ytterligare en bok om snapphanar, det blev boken Snapphaneresan, beställd av Hässleholm, Östra Göinge och Osby kommun.

I somras fick jag uppdrag att skriva en sagoberättelse för Kalmar Slott. Nu får jag äntligen berätta om det och det har jag gjort i ett blogginlägg på min Skrivarblogg Kim M Kimselius är här nu idag.
Med anledning av sagan, som är något alldeles extra, blev jag intervjuad i tidningen Sydöstran i lördags och idag var jag i direktsändning i Radio P4 Blekinge som du kan lyssna på här. Jag är med två timmar in i programmet, vet inte om jag lyckades ställa in så du kan lyssna direkt, cirka 8.10 börjar jag prata.
Med andra ord har den här dagen börjat i flygande fart, med resa fram och tillbaka till Karlskrona för medverkan i radio. Nu är jag hemma, kakelugnen tänd, vinden viner utanför fönstret och kalla vindar letar sig in genom karmarna, medan elden värmer gott på den andra sidan.

Nu ska jag skriva!

Ha en fin dag!

Kramisar Kim

  • Comments(0)//kimseliusblogg.kimselius.se/#post180