Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Äntligen!

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Mon, March 02, 2015 16:36:42
Äntligen har jag skrivit klart Sveriges Pompeji - Sandby borgs öde. Bröstet fylls av en jublande känsla, för nu ska jag läsa boken. Har hunnit ett par kapitel redan och är supernöjd med det jag har läst. Du vet väl att jag aldrig läser hela boken förrän den är skriven i sin helhet?

Det är inte bara Sandby borg-boken som är färdigskriven, dessutom släpptes Staden på andra sidan - Kompassen idag.

Älskar omslaget på den här boken, kanske för att jag tycker så mycket om starka färger, eller för att jag älskar att skriva den här fantasyserien.

För första gången delade jag ut mängder av recensionsexemplar innan boken kommit ut och nu börjar recensionerna ramla in. Hittills har alla varit översvallande positiva och de längtar efter nästa del i fantasyserien. Den är redan påbörjad, men får vänta ett tag medan jag gör klart alla de bokprojekt som ska komma ut innan september i år.

Hasselbusken står i full blom med gyllene hängen och stora julaftonssnöflingor vräker ned utanför fönstret. Det är riktigt aprilväder idag.

Trots snön som faller utanför kan jag inte låta bli att känna mig sprudlande glad, har lust att hoppa och studsa och visa hela världen hur glad jag är. Jag tror att det kommer att bli en lång arbetsdag för jag vill inte sluta läsa på Sveriges Pompeji - Sandby borgs öde ännu på ett tag. Jag vill veta hur det går smiley

På min Skrivarblogg Kim M Kimselius är här nu, kan du idag både läsa om en skrivtävling och om Sveriges Pompeji - Sandby borgs öde.

Vi hörs imorgon igen!

Kramisar Kim

  • Comments(8)//kimseliusblogg.kimselius.se/#post183