Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Idag packar jag

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Tue, March 03, 2015 09:29:33
Idag packar jag böcker, roll-uper, bordsdukar, broschyrer och allt material jag behöver för en dag på Läromedelsmässan i Kristianstad imorgon. (Fotot är från förra årets läromedelsmässa.)

Det är alltid lika roligt att komma dit, träffa de andra utställarna som för det mesta är samma som åren innan, ibland dyker det upp någon ny och det är intressant.

Det bästa är dock att träffa alla lärare som kommer dit och kikar på böckerna, att få berätta mer om mina historiska böcker och inspirera lärarna att använda böckerna i undervisningen.

Det är mycket att packa, bära, packa upp och lägga upp snyggt. Det är som en liten mini-bokmässa, även om det inte är för allmänheten. Men jag vet att det många gånger har hänt att fans har smugit in för att träffa mig, det är jättekul!

Det är inte bara att packa som gäller idag, jag läser dessutom igenom Sveriges Pompeji - Sandby borgs öde och bryter om den till färdiga boksidor. Ett härligt arbete.

Nu är även första delen i min fantasyserie Staden på andra sidan - Kompassen släppt hos näthandlarna. Fråga efter boken hos din bokhandlare om du är intresserad av den.

Idag är rubriken "Äventyret väntar" på Skrivbloggen Kim M Kimselius är här nu. Kika gärna in där och läs också.

Ha en fin dag!

Kramisar Kim

  • Comments(5)//kimseliusblogg.kimselius.se/#post184