Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Hjärtat fylls av glädje

HundarPosted by Kim M Kimselius Thu, March 12, 2015 08:30:45
Idag känns det äntligen som om Pluto är på bättringsväg. På väg ut på morgonpromenaden lekte han med Tudor, de hade till och med dragkamp om ett gosedjur. Här ser du Pluto klättra upp i rabatten. (Jag har nämligen lagt ut kompost där och det tycker hundarna är mumsigt.)

Pluto och Tudor. Undrar vad de "pratar" om.

Som du förstår känns livet lite lättare idag, när Pluto verkar gladare. Dessutom rinner det inte konstant blod ur näsan på honom. Nu fnyser han koagulerat blod, det är ett bra tecken.

Med Pluto på bättringsväg, Sveriges Pompeji - Sandby borgs öde på väg till korrekturläsarna och en strålande sol, kan jag inte vara på annat än gott humör. Bröstet är fyllt av glädje och benen av spring. Idag får det bli en långpromenad på lunchen med Tudor. Tickie och Pluto orkar inte hänga med på den rundan längre.

Idag ska jag ta mig igenom de 151 mejlen som ligger obesvarade. Vet inte om jag blir klar idag, men det hoppas jag, för jag vill fortsätta skriva på TudorRosen - Kampen om makten. Kliar i fingrarna!

Idag kan du läsa en superfin recension av min nya bok Staden på andra sidan - Kompassen på min Skrivarblogg Kim M Kimselius är här nu. "Riktigt, riktigt bra skrivet!" säger recensenten. Blir så glad över alla fina recensioner av min bok.

Ha en fin dag smiley

Kramisar Kim

  • Comments(6)//kimseliusblogg.kimselius.se/#post189