Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

50-årsfest och regn

LivskvalitéPosted by Kim M Kimselius Sun, July 13, 2014 10:31:15
Igår var jag på 50-årsfest hos den här "unge" mannen. Första gången jag såg honom var han bara 15 år. Tiden går... Hade en supertrevlig kväll med glada vänner och släktingar. Blev inspirerad av all konversation, och mycket skrivsugen.

Igår arbetade jag hela dagen med Skräckresan med Titanic, var så inne i boken att jag egentligen inte ville åka iväg när det var dags att resa till 50-årsfesten. Ändå ville jag dit, så jag tog mig samman och åkte, något jag inte ångrade.

Idag ska jag låta mig uppslukas helt av boken och förhoppningsvis bli klar med den, iallafall nästan. Supernöjd med boken så här långt. Alltid spännande att läsa den från början till slut, något jag inte gör medan jag skriver, då skriver jag bara på och håller flytet vid liv.

Regnet vräker ned utanför. Sedan igår kväll har det kommit 23 mm och det lär nog bli en hel del mer vatten i regnmätaren innan den här dagen är slut. Perfekt skrivarväder. Nu kastar jag mig över boken. Ha en fin dag!

Kramisar Kim smiley

  • Comments(0)//kimseliusblogg.kimselius.se/#post19