Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Mmmm ljuvligt!

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Tue, March 17, 2015 14:14:38
Går omkring i en känsla av eufori utan att egentligen förstå varför. Kan det vara solen, värmen, fågelsången, hundarna, maken (och han verkar alltid nämnas sist, även om han i mitt hjärta står först)...

Eller kan det vara för att jag har haft en bra skrivdag, att jag har hunnit ta mig igenom några fler mejl, att jag fick ett underbart handskrivet brev på posten med en superfin recension av min bok Skräckresan med Titanic.

Kanske är det för att hundarna, maken och jag hade en härlig lunch ute i trädgården, ända tills jag upptäckte att myrorna hade vaknat och anföll mig i samlad tropp. Du vet, de där jättestora myrorna, med röda kroppar och klor som klänger sig fast så de är stört omöjliga att få loss. Ja, det där sistnämnda är nog inget som fick mig att känna glädje.

Det kan också vara för att jag går omkring med en härligt spännande bok i öronen medan jag arbetar på tomten, att hundarna kommer och pussar mig hela tiden, att Pluto är så pigg och glad igen att han vill träna, att...

Ja, helt enkelt att det är underbart att leva. Bara lyckan över att få finnas till är väl en av de största anledningarna att känna eufori, eller hur!

Ha en fin dag!

Och då, kika in på Skrivbloggen Kim M Kimselius är här nu, för idag har jag lagt ut en jättefin recension av boken Staden på andra sidan - Kompassen där.

Kramisar Kim

  • Comments(0)//kimseliusblogg.kimselius.se/#post192