Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Titanicboken är färdig

Kimselius BöckerPosted by Kim M Kimselius Mon, July 14, 2014 08:31:53
Igår vräkte regnet ned och jag ägnade hela dagen åt att korrekturläsa och bryta om (göra färdiga boksidor) av Skräckresan med Titanic. På bilden ser du hur en boksida ser ut i InDesign. Den vänstra är färdig, på den högra har jag just lagt in texten. Där ska jag lägga in kapitel och markera vilket som är brödtext, sedan gör datorn om allt till rätt storlek och med rätt avstånd.

Jag stängde in mig i min skrivarlya och jobbade intensivt, hade bestämt att jag inte kom ut därifrån förrän jag var klar med boken. Till slut var det svårt att hålla det löftet, för Jan kom med kaffe och kroppen pockade på att få gå på toaletten smiley. Men jag höll ut och blev faktiskt klar med texten igår. Ljuva känsla.

Nu beror inte den känslan på att boken är klar, mest är jag glad för att jag nu kan kasta mig över nästa projekt. Det som ligger närmast är att förbereda skrivkursen jag ska hålla 26 juli, sedan har jag flera böcker att välja mellan.

Tror jag ska börja med min bloggbok, eller kanske Häxjakten... Ja, du lär snart få veta vad jag väljer.

Nu ska Titanicboken skrivas ut och skickas på korrektur. Jag kommer också att läsa boken fler gånger, men först efter att korrekturläsarna har sagt sitt.

Ha en fin dag!

På bloggen Kim M Kimselius är här nu kan du idag läsa baksidestexten till Skräckresan med Titanic.

Kramisar Kim  • Comments(0)//kimseliusblogg.kimselius.se/#post20