Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

I Skåne igen

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Tue, April 07, 2015 19:11:01
Nu har jag landat i skrivarlyan i Skåne igen. Vi var ju här när vi röntgade Plutos huvud och fick veta att han hade en elakartad tumör i bihålorna, vilket orsakade hans näsblod. En vecka senare sprängde tumören blodkärlen och Pluto fick blodstörtning natten till Långfredagen och vi var tvungna att avliva honom. Han hade dött av sig själv om vi hade låtit honom ligga och blöda, men det ville vi inte utsätta honom för.

Minnena slog emot mig när jag öppnade dörren till skrivarlyan. Där stod den lilla berner sennenvalpen vi köpte efter att ha varit på djurkliniken i Malmö.

Den lade Pluto beslag på direkt och busade runt med tills jag insåg vad det var han lekte med. Nu satt den på soffan och såg på mig direkt jag öppnade dörren. Fortfarande lite blodig på den vita pälsen efter Plutos näsblod...

Det var inte bara jag som saknade Pluto, även Tickie och Tudor sprang runt och letade efter Pluto. Nu är inte stugan på mer än 50 kvm så det gick rätt fort för dem, sedan avsökte dem tomten...

Nu sover de båda och snarkar tungt efter resan och utforskandet av området.

Imorgon ska jag föreläsa på Kunskapsskolan i Lund, översta bilden. Det ser jag verkligen fram emot. Jag var där förra året och träffade många härliga elever. Kul att få komma tillbaka igen.

Jag är nog lite splittrad, för jag råkade få med mig sladden till hörlurarna in i kaminen när jag slängde in en vedklamp. Just då pratade jag med min snart 92-årige far, som undrade varför jag hojtade så upprört. Sladden är svartbränd, men fungerar alldeles utmärkt.

Ser verkligen fram emot föreläsningarna, då måste jag fokusera på något helt annat.

Idag kan du läsa en fin recension av min bok Staden på andra sidan - Kompassen på Skrivarbloggen Kim M Kimselius är här nu.

Ha en fin kväll!

Kramisar Kim

  • Comments(0)//kimseliusblogg.kimselius.se/#post210