Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Intensivt just nu

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Mon, April 27, 2015 09:00:37
Just nu arbetar jag intensivt med min andra skrivbok Att hitta glädje i skrivandet. Har suttit hela helgen och läst och läst och läst och leendet har blivit allt bredare ju längre in i boken jag kommer. "Den är blir bra!" har jag tänkt och glatt läst vidare.

Det här blir den tjockaste bok jag har gjort, över 400 sidor, med massor av information och skrivtips.

Känns härligt att jag lyckats sammanställa en bok av allt det material jag samlat på mig sedan förra skrivboken, Att skriva med glädje, kom ut. Du anar inte hur mitt skrivbord såg ut under en period, när alla papper låg överallt och bara väntade på att läggas i rätt ordning.

Till och med nu, när jag läser korrektur, inser jag att ordningen måste kastas om vid vissa kapitel, du kan ju tänka dig hur det var innan jag hade kommit så här långt.

Snart ska boken gå iväg för korrekturläsning, därefter går den till tryckeriet och i slutet av juni ska boken finnas att köpa. Det känns underbart.

Jag älskar att inspirera andra att skriva och älska orden lika mycket som jag gör. Det känns som om jag med den här boken kommer att kunna sprida skrivglädje till många människor.

Nej, nu ska jag fortsätta läsa korrektur. Bara 100 sidor kvar smiley

Ha en fin dag!

På min Skrivblogg Kim M Kimselius är här nu, tipsar jag idag om Type and Tell. Kika in där för att läsa mer.

Kramisar Kim

  • Comments(0)//kimseliusblogg.kimselius.se/#post217