Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Närmar mig slutet

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Tue, May 12, 2015 06:26:09
Det var några dagar sedan jag skrev här i bloggen, det beror på att jag har arbetat intensivt med min nya skrivbok, Att hitta glädje i skrivandet, snart klar nu! Bråttom att få den till tryckeriet, eftersom jag ska använda den på skrivarkurserna i sommar.

Dessutom har jag varit iväg till pappa i Svenljunga och i Jönköping och opererat Tudor som har skadat bogen.

Nu är han konvalescent och får bara gå koppelpromenader. Han är fantastiskt snäll och finner sig i att ta det lugnt. När jag jobbar i trädgården ligger han bunden bredvid mig, rullar runt i gräset och tuggar på pinnar.

Tickie som normalt brukar strosa runt på tomten i jakt efter något ätbart, håller Tudor sällskap, om det är för att vara snäll eller för att hon har upptäckt att det finns mat att hämta där, är jag inte säker på. Tudor får nämligen belöning i form av torkad blodpudding för att han ligger så snällt. Självklart får Tickie det också när hon är i närheten, därför håller hon sig där smiley

Trots att jag har en fin skrivarlya att arbeta i, sitter jag sedan ett par dagar vid köksbordet och arbetar, för att hålla hundarna sällskap och ta små korta koppelpromenader med Tudor. Det gäller att se till att han inte hittar på bus nu när han inte får någon motion. Just nu sover båda hundarna vid mina fötter. De tycker att det är för tidigt att gå ut, klockan är strax före 6 på morgonen.

Ser fram emot skrivarkurserna jag ska hålla i sommar. Båda är nästan fullbokade, så har du funderingar på att gå en av mina skrivarkurser bör du anmäla dig Nu!

Här har våren kommit långt. I växthuset frodas gurk- tomat- och melonplantor tillsammans med Physalis. Potatisen är redan i jorden, liksom lökarna. Plommonträden är vita av blommor och magnolian har aldrig blommat så vackert som i år.

Hoppas att sommaren blir lika lång och härlig som den här våren har varit.

Nu ska jag fortsätta arbeta med min skrivbok.

Idag kan du läsa en jättefin recension på Skrivarbloggen Kim M. Kimselius är här nu, om min bok Skräckresan med Titanic: "Det känns som om du själv är där!"

Ha en fin dag!

Kramisar Kim

  • Comments(0)//kimseliusblogg.kimselius.se/#post220