Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Nu är jag trött

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Wed, May 20, 2015 14:48:32
Idag jagade orden mig ur sängen strax före 4 på morgonen. Det var bara att gå upp. Just nu är det mycket med både Att hitta glädje i skrivandet och Sveriges Pompeji - Sandby borgs öde som ska vara klara NU och ha gått iväg till tryckeriet helst förra veckan...

Jag jobbar på och utnyttjar så många av dygnets vakna timmar jag orkar. Men jag pausar och njuter av solen, hundarna och trädgården. Idag har jag satt grönkålsplantor och pussar på hundarna ett flertal gånger och tränat dem under någon av mina andhämtningspauser på tomten.

Just nu känner jag för att ha semester och bara vara, skulle verkligen behöva det, men jag vet att när jag är klar med de här två böckerna kommer jag att slänga mig över TudorRosen - Kampen om makten och med iver skriva färdigt den. Andra boken i fantasyserien Staden på andra sidan - Fjäderpennan ligger också och pyr inom mig, så det lär nog inte bli ledigt på väldigt länge.

Jag tror att de där orden min kära mor alltid sa "I graven får jag vila" på något sätt har etsats in i mig, så jag jobbar på med ett leende och njuter av att få finnas till ytterligare ett tag.

Idag efterlyser jag läsare till en av mina nya böcker. Kika in på Skrivarbloggen Kim M Kimselius är här nu!

Ha en fortsatt fin dag!

Kramisar Kim

  • Comments(2)//kimseliusblogg.kimselius.se/#post223