Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Alltid är det något...

HundarPosted by Kim M Kimselius Thu, July 23, 2015 14:03:52
Det här är ett år jag absolut inte vill ha tillbaka.

Först dog min hund Pluto, sedan var jag tvungen att operera Tudor. Strax därefter dog min pappa...

Idag har jag varit iväg till ögonspecialist i Kalmar med Tickie. Hon håller på att bli helt blind. Det finns inget att göra. Näthinnan håller på att skrumpna ihop.

Jag blev jätteledsen och såg framför mig hur jag var tvungen att ta bort även Tickie. Men veterinären såg på mig, skakade på huvudet och skrattade lite. Ögonen var inte alls lika viktiga för hundar som för människor, de använder näsa och öron betydligt mer än vi, sa hon. Det gäller bara att ni inte möblerar om hemma.

Bra, jag tycker inte om att möblera om.

En glad nyhet var att jag har lyckats få ned Tickie fyra kilo i vikt. Tänk om jag ändå kunde säga detsamma om mig. Men vänta nu, det kan jag faktiskt och lite till ;-) Alltid något positivt!

Har ännu många jobbiga saker framför mig, pappas begravning och rensning av hans hus. Tur att jag inte är enda barnet i familjen...

Ha det så gott och gör något bra av den här dagen.

Idag ger jag dig tio tips att tänka på för att lyckas som författare. Kika in på Skrivbloggen Kim M Kimselius är här nu.

Kramisar Kim

  • Comments(3)//kimseliusblogg.kimselius.se/#post236