Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Hektisk vecka

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Tue, September 15, 2015 15:36:06
Trodde det skulle bli en relativt lugn vecka, men än så länge har den gått i racerfart. Det är mycket som ska göras innan bokmässan. Idag har jag skickat iväg alla recensionsexemplaren på TudorRosen Kampen om makten. Dessutom har jag skickat alla bokmässebiljetter som jag lottat ut på Skrivarbloggen Kim M Kimselius är här nu.

Idag tog jag förmiddagen ledigt och var in till Karlskrona och klippte mig. Måste ju vara fin till bokmässan. Dessutom passade jag på att handla lite saker som jag behövde till bokmässan. Vill ju vara extra fin inför den. Tänk om en vecka idag, packar jag ur allt material till bokmässan i min monter B09:20, som då är naken och bara väntar på att fyllas av mina böcker. Så här kommer det att se ut i montern om en vecka. Bara att börja packa upp och bygga montern på onsdagen. När portarna öppnas på torsdag morgon ska allt vara klart. Det pirrar i mig av förväntan smiley

Just nu blir det inte så mycket skrivet, men desto fler ord samlas på hög inom mig, bara att spruta ur mig när jag kommer tillbaka från bokmässan, eller någon natt när orden pockar på allt för mycket och gör så att jag inte kan sova.

Jag älskar att skriva! Att skriva här på bloggen gör att det inte känns lika frustrerande att inte hinna skriva på någon av alla de böcker som är på gång. De som jag jobbar som mest intensivast med just nu är Staden på andra sidan Fjäderpennan och Mördande foto. Men jag har en hemlig bok som håller på att byggas upp inom mig, ännu är det för tidigt att berätta om den.

Har fått en superfin recension på min nya skrivbok Att hitta glädje i skrivandet. Här kan du läsa en del av recensionen. På Skrivarbloggen Kim M Kimselius är här nu kan du läsa hela recensionen:

"Bilden av ett författarskap. Att hitta glädje i skrivandet är ett flöde av ord, fakta, tips, bra-att-veta-saker, personliga erfarenheter, skratt å gråt; allt på en gång, och du kommer författaren nära. Kim skriver på sin webbsida att det här är ingen biografi, det handlar om hennes kärlek till orden - Sagans kraft och Ordens makt. Jag vill trots det säga, det handlar om ett författarskap. Den som skrivit fyrtio böcker och fortfarande har Kims skrivglädje, är värd respekt.

Glädje genomsyrar varje ord.
Jag rekommenderar Att hitta glädje i skrivandet därför att Kims skrivarglädje genomsyrar hela boken, och läsare med författardrömmar kan använda den som både uppslagsbok och inspiration. Boken är personlig, associativ och rik på exempel från det egna skrivandet i både med- och motgång. När jag läser vill jag veta hur det ska gå för Kim. Det är en bra saga för att inte vara en saga." Recension 2015-08-25 Agneta M Lindh - SKRIVARBLOGGEN

Blir så glad att jag blir alldeles matt av glädjen. Kan du förstå det?

Nej, nu måste jag sätta fart igen! Vädret är ljuvligt +18 grader, soligt och blåsigt. Det får bli en härlig skogspromenad med hundarna snart.

Ha en fortsatt fin dag!

Kramisar Kim

  • Comments(0)//kimseliusblogg.kimselius.se/#post250