Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Förhäxad

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Tue, November 03, 2015 10:54:06
Signeringstider
Bokar just nu de sista signeringarna före jul och det är snart. Tänk vad tiden går fort. Normalt brukar jag ha alla bokningarna klara i början av oktober, men livet har tufsat till mig en hel del i år och jag har inte samma fart som vanligt.

Om du vill se de signeringstider som hittills är bokade kan du kika in på kimselius.se

Tudor
Förra fredagen skadade Tudor sig, igår var vi till veterinären och nu har han koppeltvång i fyra veckor och medicin lika länge. Det är inte lätt när man som Tudor väger femtio kilo och är full av bus.

Förhäxad
Det är som om någon har förhäxat mig och lagt en otursförbannelse över mig, för aldrig tidigare har så mycket elände drabbat mig på ett år som det har gjort under 2015. Jag tror inte jag är ensam om att ha ett pestår, för livet är inte bara positivt och glatt hela tiden. Det gäller att göra det bästa av det vi har fått och i allt elände försöka hitta livsglädjen och energin att orka gå vidare.

Tycker den här bilden speglar precis så jag känner mig i år. 10 år har dragits från mitt liv på ett enda år och jag känner mig som 71 istället för 61. Men jag kämpar på. Någon gång ska väl förhäxningen släppa, kanske till årsskiftet. Då ska jag ta tillbaka de år som stulits från mig under 2015.

Under tiden skriver jag på, pussar på hundarna och maken och tar en dag i taget. Livet blir mycket lättare om man är positiv.

Idag till exempel har jag fått en superfin recension av min skrivbok Att hitta glädje i skrivandet:

"Mitt råd till dig Kim är att antingen måste du lära dig att berätta hur bra och skicklig du är, eller så får du låta någon annan redigera och skriva det åt dig. För Kim, du är en fantastiskt författare!" skriver Anna Hellqvist bland annat om skrivboken. För att läsa hela den fantastiska recensionen kan du gå in på Skrivarbloggen Kim M Kimselius är här nu.

Så du ser, mitt i allt elände finns det alltid någon ljusglimt som lättar upp vardagen.

Ha en fin dag :-D

kramisar Kim

  • Comments(0)//kimseliusblogg.kimselius.se/#post260