Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Uppslukad av orden

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Wed, February 24, 2016 09:05:49

Vissa dagar blir jag helt uppslukad av orden, speciellt när jag närmar mig slutet av en bok. Då går jag omkring som en zombie och är inte riktigt medveten om vad folk säger till mig. Jag är i berättelsen 24 timmar om dygnet, sover med den, äter med den, lever helt enkelt i den.

Så är det just nu! Har snart skrivit klart Staden på andra sidan Fjäderpennan. Vill inte göra något annat än skriva hela dagarna. Jag vill veta hur det går. Jag förundras över hur huvudpersonerna tar över berättelsen och gör den till sin. Jag är deras redskap, jag förmedlar deras ord. Det är en underbar känsla.

På bilden ser du min skrivarlya. Här flödar orden, här är det alltid stökigt, med massor av papper, manus, korrektur, researchböcker. De tillfällen då båda skrivborden är tomma är ytterst sällsynta. Jag trivs när det är rent och snyggt omkring mig, men orden pockar på och gör att jag inte hinner röja skrivbordet så ofta som jag vill. Jag är bara ett redskap som följer någon annans vilja. Jag lever för att berätta. Utan orden finns jag inte.

Idag kan du läsa "Varför skriver du?" på Skrivarbloggen Kim M Kimselius är här nu. Kika in där och läs mer om varför jag skriver.

Ha en fin dag!

Kramisar Kim  • Comments(0)//kimseliusblogg.kimselius.se/#post281