Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Besök av en ande

AndarPosted by Kim M Kimselius Sat, September 13, 2014 09:09:09
Igår kväll fick jag besök av en ande. Det skrämde mig jättemycket. Plötsligt var någon där och rufsade om mitt hår, från luggen och bakåt. Jag flög upp ur stolen och såg mig omkring. Ingen där. Jag stod stilla en stund och hämtade andan, innan jag rusade iväg till min man, som snabbt följde med mig och gick igenom rummen för att konstatera att jag var helt ensam.

Men jag visste att jag inte var det. Jag kände fortfarande andens närvaro och det var obehagligt.

Det är inte första gången jag får besök av andar, det händer rätt ofta, men då vet jag för det mesta vem det är och att något är på väg att hända. Om det inte är min systers ande som kommer, för hon tittar in lite då och då för att kommentera, kritisera och uppmuntra, precis som en storasyster ska göra.

Jag började fundera över vem som var på väg att råka illa ut, var det jag? Var det någon annan i min närhet? Jag fick inget svar och till slut kröp jag i säng.

När jag vaknade tidigt i morse, med mörkret fortfarande vilande runt mig, satt min älskade moster på mina ben, hennes ande. Hon satt där och log och klappade min hand, sedan rufsade hon runt i mitt hår igen. Då blev jag lycklig och fick tårar i ögonen. Min moster har alltid varit som en extramamma för mig och ett stort stöd för mig när min mamma gick bort.

Jag frågade henne varför hon besökte mig nu, det var ett tag sedan hon dog och hon har aldrig tidigare varit här. Hon svarade inte, bara log, rufsade om mitt hår igen och försvann.

Jag började fundera över mina kusiner, deras barn och om min moster ville berätta något om dem. Jag ska kontakta dem idag, för mosters besök har oroat mig, samtidigt som det knyter sig i strupen på mig. Jag är glad för att hon kom och rufsade om mitt hår, önskar bara att hon hade visat sig igår kväll, då hade jag sluppit bli så rädd. Men nu vet jag, nästa gång någon rufsar om mitt hår är det säkert hon igen.

Vill du läsa mer om mina andeupplevelser har jag skrivit om dem i min bok Mysrys.

Kanske är det en tillfällighet, eller så har det något samband, men idag boktipsar jag om Alef av Paulo Coelho, där han talar om andar. Kika in på min blogg Kim M Kimselius är här nu, för att läsa mer om boktipset.

Ha en härlig dag!

Kramisar Kim

  • Comments(2)//kimseliusblogg.kimselius.se/#post81