Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Skrivlängtan

Kimselius BöckerPosted by Kim M Kimselius Wed, September 17, 2014 08:33:47
När jag vandrar runt i trädgårdens höstgrönska växer orden inom mig, berättelser byggs upp och formas. Jag längtar efter att skriva. När jag kommer in ställs jag inför fakta, det är så många andra saker som måste göras först. Föredrag förberedas, allt material till mässan ska gås igenom, kläder, etc. Huset ska städas inför hundvakternas ankomst, trädgården förberedas inför hösten, något jag inser varje gång jag vandrar runt i grönskan.

Just nu får orden stå tillbaka, tiden finns helt enkelt inte. Men det går inte att ha en dag helt utan skrivandet. Därför skriver jag lite noveller, eller på mina berättelser på Wattpad. För skriva måste jag, även om jag inte kan fördjupa mig i något större projekt före bokmässan.

Försöker också beta av mejlen, eftersom jag vet att de kommer att välla in när jag är på bokmässan och inte har möjlighet att besvara dem. För när jag väl kommer till bokmässan är det full fart från tidiga morgonen till sena kvällen. Det är bara att gå upp, göra sig beredd inför dagen, köra till mässan och sedan träffa folk hela dagen och kvällen, fara tillbaka till boendet, äta och gå till sängs. Det är viktigt att samla krafter och sova så mycket som möjligt när jag är på bokmässan. Annars tar kroppen stryk.

Innan jag börjar göra alla måsten idag, ska jag sätta mig ned och skriva lite, då mår jag som allra bäst.

Ha en fin dag!

Idag kan du på skrivbloggen Kim M Kimselius är här nu, se färgskiss på min nya fantasybok Staden på andra sidan - Kompassen.

Kramisar Kim

  • Comments(0)//kimseliusblogg.kimselius.se/#post85