Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Hotellbokningen avklarad

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Fri, September 19, 2014 11:04:50
Direkt efter bokmässan i Göteborg far jag tillbaka till Göteborg för att föreläsa i tre veckor i olika skolor. Det är Partille stories, ett stort fantasyprojekt som drar igång.

Jag ska inspirera eleverna till att skriva spännande fantasyböcker. Det ska bli så roligt.

Normalt brukar arrangörerna boka hotell, så var inte fallet den här gången, och det har gått åt mycket tid att hitta rätt hotell, men nu är det så äntligen avklarat. Skönt! Nu kan jag fokusera på Bokmässan som är nästa vecka, och förbereda min föreläsning i fantasyprojektet.

Jag har skrivit många fantasyböcker, även om många av dem fortfarande ligger opublicerade i mina lådor. Den som har kommit ut är Månstenen, en bok jag verkligen tycker mycket om.

Nästa fantasybok som ska komma ut är Staden på andra sidan - Kompassen. Det är en helt ny serie som kommer ut våren 2015 och den har varit så rolig att skriva.

Omslaget är ännu inte helt klart, men här ser du hur det håller på att växa fram. Det här är första boken i serien om Markus och Matilda. Tycker så mycket om det här omslaget och det ska bli spännande att höra vad läsarna tycker om min nya berättelse när den väl kommer ut. Älskar fantasy lika mycket som jag tycker om att skriva historiska äventyrsböcker.

Med hotellbokningen avklarad och alla mejl besvarade, kan jag återgå till att packa fram allt som ska med till bokmässan nästa vecka.

Ha en fin dag!

På min skrivarblogg Kim M Kimselius är här nu, kan du läsa om hundarnas reaktion på DHL:s ankomst varje dag.

Kramisar Kim
  • Comments(0)//kimseliusblogg.kimselius.se/#post87