Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Jisses vad det är skönt att leva!

HundarPosted by Kim M Kimselius Sun, September 21, 2014 11:34:42
Idag mår jag helt underbart bra. Då är det extra gott att leva, ingen huvudvärk, ingen värk i knäna, inget dåligt humör, allt är bara bra. Jag ser fram emot mässan med iver, även om jag hatar att vara borta från mina hundar under en så lång tid.

Därför har jag spelat in en liten videofilm som jag kan titta på när saknaden sätter in alldeles för mycket:

Dessutom har jag gjort den här filmen om hundarna och vår dagliga promenad, för att testa om jag kan spela in på mobilen och om det blir bra. Tänkte nämligen göra lite små filmklipp från mässan och lägga ut så att du kan följa mig där.

Känner att jag har koll på det mesta inför bokmässan. Huset är städat, i eftermiddag kommer våra kära vänner som är hus-, katt och hundvakter när vi är borta. Och inte minst blomvakter, även om någon blomma alltid stryker med. Tror inte de pratar tillräckligt mycket med dem smiley

Tror att min omläggning till LCHF mat börjar märkas. Inte bara på humöret, utan även på kroppen, för idag var BH:n lite stor. smiley Jag kör på. Tycker faktiskt om att äta LCHF. Blir mätt länge, behöver inte äta så mycket och ofta. Något som är toppenbra när jag är ute och reser.

Ska bli spännande att höra vad du tycker om filmen.

Ha en fin dag.

Som vanligt på helgen boktipsar jag på min skrivblogg Kim M Kimselius är här nu.

Nedräkningen till bokmässan börjar närma sig slutet. Bara idag och måndag kvar, sedan reser jag till Göteborg. Pirrpirr!

Kramisar Kim

  • Comments(0)//kimseliusblogg.kimselius.se/#post89