Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Oj vilken dag!

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Thu, February 19, 2015 15:29:35
Fortfarande inte helt okej från influensan, men klart på bättringsväg. Tar det lite lugnt med skrivandet och försöker bara göra det jag måste. Däribland medverkade jag på ett webbinarium som var mycket spännande.

När webbinariet var slut blev jag kontaktad av en journalist som också hade medverkat och hon ville skriva artiklar om mig, flera artiklar. Precis när jag läste mejlet ringde telefonen, det var en annan journalist som ville intervjua mig. Så spännande livet kan vara ibland.

Alla lyckoendorfiner fick mig att må betydligt mycket bättre än vad jag hade gjort innan allt det här hände. Så mycket mer tänker jag inte berätta idag, snart ska du få läsa mer om det.

Idag berättar jag om en skrivkurs i kreativt skrivande på min Skrivarblogg Kim M Kimselius är här nu.

Nu måste jag nog vila lite igen...

Ha en fortsatt fin dag.

Kramisar Kim smiley

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kim M Kimselius Thu, February 19, 2015 15:52:34

Hej Agneta

Men vad kul att du också var med idag! Tack för gratulationerna, inte trodde jag att det skulle hända något så snabbt. Håller på att lägga upp ett pressrum på min hemsida nu. Fick många bra tips, nu gäller det att förverkliga dem alla. Ska ju hinna skriva nya böcker också.

Vad spännande ditt nya liv verkar vara. Du har mycket att marknadsföra.

Tack!

Saknar dig på fb, dina inlägg dyker inte upp lika flitigt som förr.

Många kramar från Kim <3

Posted by Agneta Rosenlund Thu, February 19, 2015 15:49:45

Nej, men så roligt Kim. Grattis och vilken tur att du passade på att lyssna. Jag såg att ditt namn fanns med i listan över oss som var med på webbinariet idag. Jag lyssnade också och fick en del inspiration. Trots att jag slutat jobba kan jag inte vara helt overksam utan aktiverar mig med lite av varje här i Rättvik. Jag håller på och bildar en PR-kommitté för Rättviks Rotaryklubb, som fyller 50 år i år bland annat. Dessutom är jag med på ett hörn i Rättviks Hemslöjd, vår brf-förening och Reumatikernas lokala förening här i Rättvik och så får jag inte glömma SPF Rättviksringen.

Krya på dig kära du. Hälsningar Agneta