Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Äntligen!

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Mon, March 02, 2015 16:36:42
Äntligen har jag skrivit klart Sveriges Pompeji - Sandby borgs öde. Bröstet fylls av en jublande känsla, för nu ska jag läsa boken. Har hunnit ett par kapitel redan och är supernöjd med det jag har läst. Du vet väl att jag aldrig läser hela boken förrän den är skriven i sin helhet?

Det är inte bara Sandby borg-boken som är färdigskriven, dessutom släpptes Staden på andra sidan - Kompassen idag.

Älskar omslaget på den här boken, kanske för att jag tycker så mycket om starka färger, eller för att jag älskar att skriva den här fantasyserien.

För första gången delade jag ut mängder av recensionsexemplar innan boken kommit ut och nu börjar recensionerna ramla in. Hittills har alla varit översvallande positiva och de längtar efter nästa del i fantasyserien. Den är redan påbörjad, men får vänta ett tag medan jag gör klart alla de bokprojekt som ska komma ut innan september i år.

Hasselbusken står i full blom med gyllene hängen och stora julaftonssnöflingor vräker ned utanför fönstret. Det är riktigt aprilväder idag.

Trots snön som faller utanför kan jag inte låta bli att känna mig sprudlande glad, har lust att hoppa och studsa och visa hela världen hur glad jag är. Jag tror att det kommer att bli en lång arbetsdag för jag vill inte sluta läsa på Sveriges Pompeji - Sandby borgs öde ännu på ett tag. Jag vill veta hur det går smiley

På min Skrivarblogg Kim M Kimselius är här nu, kan du idag både läsa om en skrivtävling och om Sveriges Pompeji - Sandby borgs öde.

Vi hörs imorgon igen!

Kramisar Kim

  • Comments(8)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kim M Kimselius Tue, March 03, 2015 15:29:48

Hej Gabriel

Tack för dina många fina ord, Gabriel. Ska bli spännande att höra vad du tycker om de böcker du planerar att köpa.

Som du säkert förstår kan jag inte sända något manus till dig, det finns inte längre kvar. Jag tog min gamla historia och utgick från den när jag gjorde boken.

Åh, vad glad jag blir när du skriver att jag har utvecklats mycket. Det betyder mycket för mig.

Ha en fin dag.

Kram Kim smiley

Posted by Gabriel Mon, March 02, 2015 20:33:29

Jag förstår Kim! Jag är nyfiken på den nya boken Sandy borgs öde speciellt undrar jag vem det är som dör. Jag ska gå in och köpa både Staden på andra sidan din bok om Titanic ska jag också köpa sen kanske jag köper någon annan jag inte har också.

Sen läste jag om din otur med Den gömda Inkastaden och om hur det blev en banal kärlekshistoria. Jag blev väldigt nyfiken där på vad hon egentligen gjorde med den boken. Jag skulle vilja läsa det manus du fick av henne för att bättre förstå din ilska. Jag förstår att det kan vara känsligt men jag hoppas du kan vilja skicka den.

Jag började läsa om den efter att ha läst det och det är en väldigt bra bok men jag tycker du har utvecklats något otroligt sedan dess.

med vänlig hälsning
Gabriel

Posted by Kim M Kimselius Mon, March 02, 2015 19:25:08

Hej Gabriel

Får cirka 250-300 mejl per dag, därför tar det ett tag innan jag svarar på alla mejl, Gabriel, men jag svarar alltid. Självklart får du skriva till mig.

Kram Kim smiley

Posted by Gabriel Mon, March 02, 2015 19:08:53

Hej Kim
Det gör jag Kim. Jag undrar också en annan sak jag skickade ett mail till dig och du har ännu inte svarat på det jag skulle vara mycket tacksam om du svarade. Jag kanske skickar fler mail till dig i framtiden med frågor eller bara för att berätta något jag hoppas inte det gör något

med vänlig hälsning
Gabriel

Posted by Kim M Kimselius Mon, March 02, 2015 18:23:04

Hej Gabriel

Tråkigt att nätbutikerna inte har släppt boken ännu, för boken är levererad till dem och de ska kunna sälja den. Förmodligen ändrar de status vid midnatt så att du kan köpa boken imorgon.

Längtar du efter att läsa Staden på andra sidan - Kompassen?

Kram Kim smiley

Posted by Kim M Kimselius Mon, March 02, 2015 18:21:24

Hej Mona
Tack! Vad härligt att du tycker om bokomslaget som jag älskar.

Ja, det har vräkt ned snö idag, härliga julaftonssnöflingor. Men den går snart bort igen, här är plusgrader.

Oj, blommande kamelia. Det skulle vara underbart Mona.

Kram Kim smiley

Posted by Gabriel Mon, March 02, 2015 17:32:14

Hej jag skulle gå in på Adlibris och köpa Staden på andra sidan kompassen men det gick inte. Det står ju här att du släppt den.

med vänlig hälsningar
Gabriel Bertilsson

Posted by mona Mon, March 02, 2015 17:09:08

Hej Kim..gillar mkt ditt färgstarka omslag på boken.....menar du att det snöar hos er.Härnere kan man säga att det är vår.Kamelian är nu i full blom ..ni får komma och hälsa på oss.Kram från Mona