Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Idag packar jag

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Tue, March 03, 2015 09:29:33
Idag packar jag böcker, roll-uper, bordsdukar, broschyrer och allt material jag behöver för en dag på Läromedelsmässan i Kristianstad imorgon. (Fotot är från förra årets läromedelsmässa.)

Det är alltid lika roligt att komma dit, träffa de andra utställarna som för det mesta är samma som åren innan, ibland dyker det upp någon ny och det är intressant.

Det bästa är dock att träffa alla lärare som kommer dit och kikar på böckerna, att få berätta mer om mina historiska böcker och inspirera lärarna att använda böckerna i undervisningen.

Det är mycket att packa, bära, packa upp och lägga upp snyggt. Det är som en liten mini-bokmässa, även om det inte är för allmänheten. Men jag vet att det många gånger har hänt att fans har smugit in för att träffa mig, det är jättekul!

Det är inte bara att packa som gäller idag, jag läser dessutom igenom Sveriges Pompeji - Sandby borgs öde och bryter om den till färdiga boksidor. Ett härligt arbete.

Nu är även första delen i min fantasyserie Staden på andra sidan - Kompassen släppt hos näthandlarna. Fråga efter boken hos din bokhandlare om du är intresserad av den.

Idag är rubriken "Äventyret väntar" på Skrivbloggen Kim M Kimselius är här nu. Kika gärna in där och läs också.

Ha en fin dag!

Kramisar Kim

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kim M Kimselius Tue, March 10, 2015 14:48:28

Hej Gabrielt

Vad kul att det poppar upp nya idéer hela tiden hos dig, precis som hos mig. Lycka till med skrivandet! Har du sett att jag håller skrivarkurs i sommar? http://kimselius.se/hem/forfattartips/Skrivarkurs%20med%20Kim.html Kanske något för dig?

Lycka till med skrivandet smiley

Kram Kim

Posted by Gabriel Wed, March 04, 2015 21:20:32

Den iden som jag fick var för lik den jag redan jobbade på så jag skrotade den till förmån för en annan ide som jag fick när jag läste din Spöket på stora mossen.

Ska bli spännande och se vad annat du har i byrålådan

med vänlig hälsning
Gabriel

Posted by Gabriel Tue, March 03, 2015 15:30:34

Hej Kim.

Jo det ska bli kul nu ska jag hem och fortsätta skriva på en bok och så ska jag skriva på en ny ide som poppade upp idag samt beställa dina böcker.

med vänlig Hälsning
Gabriel

Posted by Kim M Kimselius Tue, March 03, 2015 15:24:22

Hej Gabriel

Tack! Ja, det är en bra dag, men nu börjar jag bli trött efter att ha arbetat intensivt och länge.

Spännande att du ska komplettera upp din samling.

Ha en fin eftermiddag/kväll!

Kram Kim smiley

Posted by Gabriel Tue, March 03, 2015 12:52:10

Kim
Verkar som att du har en bra dag Kim. Idag bestämde jag mig för att komplettera min samling med de flesta av dina böcker ska bli kul att både få läsa nya böcker som jag inte har läst och få läsa om de som jag har läst innan.

med vänlig hälsning
Gabriel