Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Snart klar för korrekturläsning

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Mon, March 09, 2015 14:39:31
Arbetar intensiv med Sveriges Pompeji - Sandby borgs öde, läser och bryter om boken. Snart är det dags för boken att gå iväg till korrekturläsarna. Sedan slänger jag mig över nästa bok TudorRosen - Kampen om makten, men först ska jag dyka ned i inkorgen på min mejlbok och försöka hinna gå igenom de 110 meddelanden som fortfarande ligger där. Meddelanden som tar lång tid att besvara och behöver tänkas igenom, så det tar nog en dag eller två innan jag är klar.

Samtidigt som jag går upp tidigt för att börja jobba, tillåter jag mig också att ta långlunch och njuta av den underbara vårvärme som slagit sig ned över Blekinge.
Krokusarna börjar dyka upp lite här och där. På bilden kommer de under hasselbusken. Jag tror minsann att de sprider sig, för de verkar bli fler för varje år som går. Det här är de första krokuslökarna jag planterade när vi flyttade hit.

Hundarna håller mig sällskap när jag arbetar i trädgården. Pluto håller utkik mot grinden så ingen obehörig slipper in. Tudor är helt slut och ligger stilla för en gång skull. Tickie lyckas jag fånga när hon passerar på väg för att leta efter något att äta i trädgården.

Inne igen slår hundarna sig ned i soffan. Pluto på golvet, eftersom Tickie hann hoppa upp först. Tudor har tagit med sig en pinne upp i soffan, så han blir inte långvarig där, eftersom han egentligen inte slår sig till ro, bara vill göra som de andra. Fotot är taget i gången, med stora glasfönster. På vintern är det svalt och skönt där, hundarnas favoritplats, men nu börjar solen värma genom fönstren så det är ingen plats hundarna ligger på under dagtid.

Nu ska jag fortsätta jobba med Sandby borg-boken. Har som mål att den ska vara färdig idag. Håll tummarna!

Idag berättar jag vad en Tychobraehedag är för något på Skrivbloggen Kim M Kimselius är här nu. Det var nämligen det någon sa om ett av mina tidigare blogginlägg, en dag då allting gick fel.

Ha en bra dag och försök njuta lite av vårsolen!

Kramisar Kim

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.