Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Dramatisk resa till Skåne

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Wed, March 25, 2015 17:14:29
Imorse berättade jag i ett blogginlägg att jag var på väg till Skåne för att signera, sedan satte jag mig i bilen och körde. Efter endast tio minuters resa kom jag fram till en trafikolycka, krock med lastbil och personbil. Första utryckningsfordonet hade just kommit, brandmännen tog ut filtar för att täcka de skadade. Jag vinkades förbi och mötte därefter två ambulanser, två brandbilar och en polisbil. Strax efter jag passerat olyckan pingade min GPS till och varnade för olycka på vägen jag körde. "Jag vet!" tänkte jag.

Bara några minuter senare varnade den igen för ny olycka, denna gång på E22:an. Vägen var avstängd, men i rätt riktning för mig, eftersom jag körde söderut och olyckan var i norrgående körfält.

Ytterligare någon minut senare pingade GPS:n till igen BRAND stod det och bilden visade en bil som hade vurpat. Efter en stund passerade jag den utbrända bilen, där räddningsfordon stod. Det var mycket långa köer.

Jag kände mig tung och deppig. Var detta varsel om vad som väntar på fredag när jag ska röntga Pluto, som de tror har en tumör i huvudet?

När jag kom ned till stugan var det lika "varmt" inne som ute, +4 grader. Sitter här med tjock tröja, långkalsonger och eldar för fullt i kaminen. Vinden viner utanför och ruskar om både stugan och de stora bokträden.

Är fortfarande deppig och påverkad av de båda olyckorna jag passerade. Två ambulanser till den första olyckan, det innebär två skadade. Två personer vars liv tog en annan vändning idag.

Om jag hade åkt hemifrån fem minuter tidigare, då hade kanske jag blivit inblandad i olyckan, då kunde det ha varit jag som låg i diket och väntade på en ambulans. Om...

Kramisar Kim


  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kim M Kimselius Sun, March 29, 2015 10:25:50

Hej Anna

Tack, vilka fina ord du skriver, rodnar smiley

Kram Kim <3

Posted by Anna Mann Thu, March 26, 2015 15:17:34

Du är en alltför värdefull person som sprider en massa glädje omkring dig, du ska inte vara med om någon olycka! Kram Anna