Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Tyvärr hjälpte inte tummarna

HundarPosted by Kim M Kimselius Fri, March 27, 2015 15:02:57
Tyvärr hjälpte inte alla tummar ni höll. Idag har vi varit hos Evidensia, djursjukhuset i Malmö och fått dödsdomen på Pluto. Han har en elakartad tumör i huvudet. Så länge han är pigg och glad får han vara med oss, men hans dagar är tyvärr räknade. På bilden ser du en rädd Pluto hos veterinären. Han ville inte alls gå dit.

Det blev mycket körande idag. Lämnade honom strax före 8 på morgonen. De sa att det skulle ta minst 2-3 timmar, så jag körde tillbaka till stugan, 40 minuter därifrån. Precis hemkommen till stugan ringde veterinären, de hade tagit Pluto direkt, det var bara att vända och köra tillbaka in igen. Redan på telefon lämnade hon beskedet om tumören, eftersom hon undrade om de skulle göra en biopsi för framtida strålbehandling. Eftersom jag själv inte skulle vilja gå igenom en strålbehandling (men förmodligen skulle göra det om jag fick cancer) tänker jag inte utsätta min hund för det. Han är gammal, han går på sitt tionde år, det är övertid för en Berner Sennen och de dagar han har kvar ska han må så bra som det bara går.

Här är Pluto tillbaka i stugan igen. Han är fortfarande lite yr efter att ha varit sövd.

Tack alla goa vänner för ert stöd, era hållna tummar, hjärtan och lyckönskningar om att allt ska gå bra. Tyvärr hjälpte det inte, men det har fått mig att må lite bättre i väntan på beskedet.

Nu har det kommit, nu räknar jag varje dag som en bonusdag tillsammans med Pluto.

Imorgon signerar jag hos Akademibokhandeln Gleerups i Lund 11-14. Imorgon behöver jag många kramar, bara så du vet om du kommer till bokhandeln. smiley

Kramar Kim

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kim M Kimselius Sun, March 29, 2015 10:24:58

Hej Skogstrollet

Så tråkigt att höra om Tanja. Är så glad att Pluto har fått vara med oss i många år, ja han är ju till och med född hos oss och jag har hållit honom i min hand sedan han såg dagens ljus. En mäktig upplevelse.

Tack för att du hörde av dig.

Kramar <3 Kim

Posted by skogstrollet Sat, March 28, 2015 00:13:51

Åh, så tråkigt! Att få den bekräftelsen är inte roligt. Vår Tanja blev bara 7 år men de fantastiska underverk hon var medverkande till, under sin livstid, satte otroliga spår. Hon är både omtalad och hyllad i vår familj. Att ni under hela 10 år fått vara en del av Plutos liv, hoppas jag har gett er mycket glädje! Lycka till i fortsättningen! och hälsa Pluto, från sin artfrände Tanja.