Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Saknad

HundarPosted by Kim M Kimselius Sat, April 04, 2015 10:27:32
Första dagen utan Pluto. Varje vardaglig sak jag gör känns som ett knivhugg av saknad i bröstet. Inga morgonpussar av Pluto. Inte tre hundar på promenaden, bara två vilsna utan sin flockledare.

Tudor

Tickie

Detta är sista bilden på hela gänget, Tickie, Pluto och Tudor. Blev så glad när jag upptäckte en hel serie foton jag hade tagit på dem. På bilden har Pluto just lagt beslag på ett mycket gammalt ben, som Tickie besviket luktar efter. I bakgrunden dansar Tudor runt en skatas fjäder som står rakt upp från marken. Tudor är livrädd för fjädrar...

Nu ska jag förbereda veckans föreläsningar i Skåne. Det kommer att bli första gången jag ska vara i skrivarlyan utan Pluto. Bäst att ta vattenfast mascara.

När jag ser mig i spegeln tycker jag att jag har åldrats tio år, ögonen är svullna efter all gråt och jag kan inte le... Trots att jag har hälsa och två underbara hundar kvar. Något fattas mig <3

Idag kan du läsa boktips på min Skrivarblogg Kim M Kimselius är här nu.

Ha en fin påskhelg vänner och tack för alla era kramar och fina hälsningar.

Många kramar Kim

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.