Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Dags för ny bok!

SkrivglädjePosted by Kim M Kimselius Tue, July 15, 2014 09:30:34
Nu är skrivbordet röjt, Anastasias öde är arkiverad eftersom boken har kommit från tryckeriet. Skräckresan med Titanic har gått iväg för korrekturläsning. Researchböcker för den nya fristående historiska äventyrsboken ligger på hög för läsning. I ena högen ligger några böcker som är helt klara att ges ut, i den andra finns några påbörjade böcker som jag ska ta itu med alldeles strax.

I den vänstra bokhyllan ligger det högar med påbörjade manus, som du inte ser skymten av idag. I den högra bokhyllan ser du alla mina böcker, både svenska och utländska, cd-böcker, pocket och vanliga. Dessutom står de böcker jag har varit medförfattare till där. Alla figurer och gosedjur är saker som jag har fått av mina läsare.

Ja, så där ser det ut på en liten del av mitt skrivbord just nu. Har två stora skrivbord som ständigt är fulla av researchmaterial, anteckningar, manus etc. För tillfället är det rent och jag längtar faktiskt efter den där röran som blir när jag är mitt uppe i en bok, med anteckningslappar överallt.

Ja, det är väl bara att sätta igång att arbeta med min 31 bok :-)

Ha en fin dag!

Idag talar jag om skrivprocessen på bloggen Kim M Kimselius är här nu!

Kramisar Kim  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kim M Kimselius Fri, July 18, 2014 14:57:11

Hej Veronica
Ja, det är en underbar känsla när en bok är färdig. Har skrivit upp en lapp med alla de böcker jag vill ha gjorda till nästa höst. Det är bara att välja och vraka. Har redan bestämt vilken jag ska börja med.
Kram Kim

Posted by Veronica Tue, July 15, 2014 12:28:24

Hej vännen,

Förstår din lycka över att ha avklarat ett kapitel och nu står inför ett helt nytt med nya äventyr och strapatser.
Säger lycka till inför arbetet med den nya boken

Ha en bra tisdag
Kram /Veronica