Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Sitter och ler igenkännande

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Thu, April 16, 2015 13:32:03
Arbetar just nu intensivt med min nya skrivbok Att hitta glädje i skrivandet. När jag skriver in text som är hämtad ur mina böcker, ler jag igenkännande. Idag var det text ur Faraos Förbannelse och jag minns arbete med boken.

Det var en spännande bok att skriva och mycket att läsa in. Jag fick stipendium för min researchresa och tillbringade åtta spännande dagar på ett fartyg på Nilen. På bilden besöker jag Karnaktemplet i Luxor på kvällen, eftersom templet sades vara vackrast då.

När du läser någon av mina böcker tar du bara del av själva berättelsen som jag har vävt ihop runt historiska händelser. För mig är varje bok så mycket mer, de är levande dagböcker över mitt liv och allt jag har gjort fram tills idag. Varje bok väcker minnen, både roliga och sorgliga. När jag ser bilden ovan minns jag hur spännande resan till faraonernas Egypten var.

Nu ska jag fortsätta arbeta med Att hitta glädje i skrivandet. Boken ska vara klar till i juni för den ska användas på sommarens skrivarkurser.
Ha en fin dag!

Idag berättar jag på min Skrivarblogg Kim M Kimselius är här nu, om en mycket fin recension som BTJ har gett mig på boken Staden på andra sidan - Kompassen.

Kramisar Kim

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.