Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Oj, vilken helg!

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Mon, April 20, 2015 15:33:30
Vilken helg jag har haft, helt sanslöst. Det har hänt så mycket att det känns som om det har gått många fler dagar än bara två.

På lördagen var jag på invigningen av Slottsmusen på Kalmar Slott. Det bloggar jag om idag på min Skrivarblogg Kim M Kimselius är här nu.

När vi kom hem från Kalmar slott satte vi igång med att städa, dagen därpå skulle nämligen en fotograf från Året Runt komma på besök, Jan-Erik Ejenstam.

Blev gråtmild när jag plockade undan inför fotografens besök och fick fram Plutos regntäcke. Tudor blev överlycklig, nosade och studsade omkring av glädje över att åter få känna Plutos doft. Då kom tårarna och saknaden över mig.

Söndagen inleddes med strålande solsken, det gjorde mig glad, för jag antog att fotografen även skulle fota mig utomhus.

Medan jag blev fotograferad tog Jan foton av mig och fotografen. Kul att se så här i efterhand. Det plåtades både inomhus och utomhus i flera timmar och runt hundra foton. På onsdag kan du se fler bilder på min Skrivarblogg Kim M Kimselius är här nu.

Ja, det har varit en magisk helg, med många härliga upplevelser och fina minnen. Är glad att jag har kunnat föreviga dem med kamerans hjälp.

Just nu är jag i slutskedet av skrivboken Att hitta glädje i skrivandet. Snart ska den gå iväg för korrekturläsning. Idag har jag verkligen slitits mellan motstridiga känslor: Den varma vårvärmen och strålande solen, eller att sitta inne och arbeta med boken. Skrivboken vann...

Glöm nu inte att länka dig vidare till Slottsmusen på Kalmar Slott för att läsa mer om vad det handlar om och se alla fotona.

Ha en fortsatt fin dag!

Kramisar Kim

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kim M Kimselius Mon, April 20, 2015 19:56:19

Hej Mona
Tack! Vad glad jag blir över dina ord. Ja, hunden är verkligen människans bästa vän.
Tack så mycket!
Kramar Kim smiley

Posted by mona Mon, April 20, 2015 16:55:33

Så härligt att få läsa din blogg.du fullkomligt sprudlar av glädje ,som smittar av sig.Tack kära Kim.Klart att även jag får tårar i ögonen när älskade hunden nämns. Hundar är ju människans bästa vän...intygar!Stor kram Kim och lycka till med nya boken.