Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

En vanlig tisdag

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Tue, April 21, 2015 10:35:42
Allt är som vanligt. Jag arbetar med min skrivbok och bloggar. Livet känns lite lättare och jag har fått lite energi tillbaka. Den försvann helt när Pluto dog.

Fick foto på artikeln i Östra Småland Kalmar Tidning, som handlar om invigningen av Slottsmusen på Kalmar slott. Felciterad och med fel namn, men jag är nöjd ändå. Som redaktören sa på Wahlströms förlag när jag vid debuten var ledsen för att journalisten hade citerat mig fel: "Allt de skriver om dig är bra, även om det inte alltid stämmer."

Älskar bilden på mamman och lilla sonen. Mötte dem och såg hur entusiastisk pojken var. Härligt att se.

Efter en hektisk helg är det lite lugnare just nu. Om man inte tänker på att jag har flera böcker som ska vara klara innan bokmässan, två av dem ska vara tryckta och utgivna till i juni. Men jag tänker inte på det, då blir jag bara stressad, istället arbetar jag på som vanligt och gör så gott jag kan.

Idag fick jag mycket fina ord om min bok Skräckresan med Titanic. Du kan läsa hela utlåtande på min Skrivarblogg Kim M Kimselius är här nu.

Ha en fin dag!

Här skiner solen så jag vet att det kommer att bli en toppendag för mig.

Kramisar Kim


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.