Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

På Wattpad finns noveller av Kimselius

SkrivglädjePosted by Kim M Kimselius Wed, July 16, 2014 08:52:12
Igår lade jag in min första novell på Wattpad. En sida jag hittade när mitt barnbarn Frida var här på besök och ständigt höll på med sin Ipad. Jag trodde att hon spelade, men det visade sig att hon läste böcker på en sida med helt gratis böcker och noveller.

Frida tyckte jag skulle lägga in mina böcker där. Jag började lite försiktigt igår, med att lägga ut en novell som utspelar sig i Mexikos regnskog, i mayastaden Palenque.

Det är roligt att direkt kunna se hur många som har läst novellen, redan 29 stycken. Det sporrar mig att lägga ut fler noveller.

Noveller är ett bra sätt för mig att koppla av mellan böckerna. Ibland får jag idéer som inte är starka nog (inte har tillräckligt mycket att berätta) för att bli en tjock bok, då gör jag en novell av den.

Nu har jag hittat ett forum där jag kan lägga ut novellerna och hitta läsare, jättekul. Hoppas du blir en av dem som kommer att gå in och läsa mina noveller på Wattpad.

Dessutom ägnade jag gårdagen åt att förbereda skrivarkursen som jag håller om drygt en vecka. Ska bli så roligt, är otroligt inspirerad inför kursen.

Ha det så bra!

bloggen Kim M Kimselius är här nu, kan du idag läsa om vem som vann utlottningen av min bok Anastasias öde.

Kramisar Kim  • Comments(6)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kim M Kimselius Sun, July 20, 2014 09:38:58

Hej Anna
Ja, det är en spännande sajt. Här kan du både läsa och lägga in egna berättelser.
Kram Kim

Posted by Anna Fri, July 18, 2014 23:28:00

Men det där lät ju riktigt intressant. Har inte hört om det tidigare så tack för tipset. Ska definitivt kolla in wattpad.

Posted by Kim M Kimselius Fri, July 18, 2014 14:55:49

Hej John

Jo, det finns även för Android. Jag har det både i datorn och på min Ipad. Pinga mig när du har lagt in din första berättelse.

Kram Kim

Posted by John Nixon Thu, July 17, 2014 14:33:05

Hej Kim, det var riktigt intressant. Särskilt roligt att man kan se att man har haft läsare. Jag antar att det finns också för Android så jag ska söka upp det åt min mobil.

Posted by Kim M Kimselius Wed, July 16, 2014 14:43:58

Hej Eva

Den här bloggen skriver jag lite mer dagliga inlägg om vad jag håller på med. På den andra lämnar jag skrivtips etc. Bara kul, och inget tvång att skriva här varje dag, som jag har på andra bloggen, där jag har utlovat dagliga blogginlägg.

Ja, man lär sig otroligt mycket av barn. Nu har jag börjat följa dig på Wattpad smiley

Ska bli spännande att läsa vad du skriver där.

Kramisar Kim

Posted by Eva Ullerud Wed, July 16, 2014 09:56:39

Oj, två bloggar, du är fantastisk Kim.

Visst lär man sig mycket av barn och tack för att du förmedlar Fridas tips, det låter som en riktigt bra idé både för den som skriver och den som läser.