Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Skrivsugen

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Thu, May 14, 2015 08:50:50
Solen skiner in genom fönstret och bländar så jag är tvungen att dra ned persiennen. Just nu sitter jag i vardagsrummet och skriver, eftersom jag inte vill lämna Tudor ensam för mycket nu när han är opererad i benet. Det är rätt obekvämt att sitta här, men vad gör man inte för sina djur?

Har korrekturläst ett bra tag nu och nu är jag rejält skrivsugen. Därför skrev jag igår ett nytt kapitel på min berättelse, Mördande foto, som finns att läsa på Wattpad. Vill skriva ännu ett kapitel idag, men jag måste korrekturläsa färdigt.

Dessutom kommer deltagarna i Rallykursen hit ikväll, så det blir fullt med hundar här. Jan håller på att ställa ut alla möblerna, för som vädret ser ut nu kan vi sitta ute och fika ikväll.
Hundarna ligger ute och tuggar på ben. Känns som en riktig sommardag ute. Nästan så jag tror att jag ska ta med mig korrekturet ut och sitta ute och läsa...

Ha en bra dag!

Kramisar Kim

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.