Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

En ynnest att få leva

LivskvalitéPosted by Kim M Kimselius Fri, May 22, 2015 09:34:07
Idag är jag sprudlande glad, helt utan anledning, eller jag vet varför, jag lever och finns till ännu en dag. Helt underbart!

Gårdagen var intensiv. Jobbar hårt med slutfasen av både Sveriges Pompeji - Sandby borgs öde och Att hitta glädje i skrivandet. Böckerna ska gå iväg till tryckeriet samtidigt. Dessutom var jag till Växjö med Tudor för hans första rehab-träning.

När vattnet började stiga runt fötterna på Tudor fick han lite panik och försökte klättra ut ur glasburen, men när han väl hade vant sig gick han så fint. Egentligen ska han ha vatten upp till magen, det tar vi nästa gång.

Efter rehab körde vi hem, åt mat och sedan direkt till Rallyträning med både Tudor och Tickie. Han fick lov av sjukgymnasten att vara med och ta några skyltar, eftersom han nu är helvild pga att han inte får tillräckligt mycket motion. Bättre då att han tränade hjärnan på rallylydnaden. Vissa skyltar var strikt förbjudna att göra. Det kommer därför inte att gå så bra på avslutningstävlingen nästa vecka, eftersom vi måste hoppa över vissa skyltar och då får avdrag. Men huvudsaken är att han får vara med!

Tudor var så lycklig när han fick gå en runda, dessutom tyckte han det var så kul att se sina rallylydnadskompisar igen.

Tickie passar på att träna lite agility i pausen när vi väntar på vår tur. Hon älskar rallylydnad lika mycket som Tudor, men det är jobbigare för henne, eftersom hon har så många skyltar att lära in. Hon gör så gott hon kan.

Ja, idag är det extra skönt att leva. Solen skiner, fåglarna höll konsert för oss på morgonpromenaden och de två böckerna är snart klara. Underbart!

Ha en fin dag och en härlig helg alla vänner!

Kramisar Kim


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.