Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Hörlurar

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Mon, June 08, 2015 13:58:37
Tänk att det ska en timma innan man får nya hörlurar när de gamla plötsligt slutar fungera, trots att mobilen bara är fem månader gammal.

Trodde det var fel på hörseln i fredags när ljudet började hoppa från ena högtalaren till den andra, sedan försvann ljudet i ena hörluren och sedan dess har den delen varit död.

När jag kom till affären i morse och hängde på låset ville de skicka in hörlurarna på reparation!!! Det skulle ta två till tre veckor. Jag blev tvärilsk, även om jag inte direkt visade det utan behöll lugnet. Jag förklarade, att strax innan jag blev med den här mobilen hade jag köpt nya fina hörlurar till min gamla mobil, som det sedan visade sig inte fungerade på den nya mobilen.

Därför var jag fast besluten att jag absolut inte tänka köpa nya hörlurar för flera hundra kronor, jag ville ha nya! Jag bad att få tala med hans chef, men se det fick jag inte. Istället gick han och hämtade en adapter som jag skulle kunna sätta i min mobil för att lyssna med de nyinköpta hörlurarna som inte fungerade annars.

Visst, det var bra! Men jag kunde inte förstå varför jag inte kunde få nya hörlurar. Därför bad jag återigen om att få tala med chefen, för som jag sa "Det måste väl gå att lösa!"

Jag höjde inte rösten, talade lugnt och vänligt, men jag var lika envis som en åsna. Jag skulle inte gå därifrån förrän jag hade fått nya hörlurar.

Till slut kom chefen och gav mig nya hörlurar. Inte lika fina som de som hade följt med mobilen, men de fungerade i alla fall.

Egentligen borde jag debitera dem för förlorad arbetsinkomst, eftersom jag har 5 mil in till staden och den sammantagna förlorade arbetstiden blev lite drygt 3 timmar.

Nu kan jag lyssna på mina researchböcker igen OCH svara på samtal om de kommer medan jag är upptagen med någon av ljudböckerna.

Ja, det var min förmiddag, hur har din varit?

Eftersom jag gick upp tidigt idag hade jag hunnit med att skriva innan jag åkte iväg. Nu ska jag åter låta mig uppslukas av orden i TudorRosen Kampen om makten smiley

Ha en bra dag!

Idag berättar jag om hur du ska marknadsföra din bok på min Skrivarblogg Kim M Kimselius är här nu.

Kramisar Kim

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.