Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Röjer

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Mon, August 03, 2015 15:29:43
Just nu röjer jag skrivbordet. Här ligger allt material från Sveriges Pompeji Sandby borgs öde, Att hitta glädje i skrivandet och TudorRosen Kampen om makten. Researchböcker och korrekturen.

Mitt i det arbetet har jag pappas begravning framför mig, om åtta dagar. När den är över tror jag sorgen lättar något. Just nu är det så mycket som ska förberedas. Många känslor som flödar genom kroppen och mycket som har hänt det här året. Idag skriver jag om det på min Skrivarblogg Kim M Kimselius är här nu!

Jag har inte haft ork och energi att skriva så mycket här, inte tid heller, för jag har kämpat med att hinna få TudorRosen Kampen om makten färdig, så den blir tryckt och klar innan bokmässan. Idag har jag läst och godkänt inlagan på boken, med det menas att jag har fått korrektur på all text som är i boken. Kanske kommer själva bokomslaget idag eller imorgon, för godkännande, sedan ska boken tryckas, gå iväg till bokbinderiet och göras helt klar som riktig bok. Därefter kommer den till mig och till dig.

Håller på med många projekt samtidigt nu, men det viktigaste just nu är att varva ned och komma i form igen, för jag känner mig rejält sliten, både fysiskt och psykiskt och jag är rädd att jag ska gå sönder.

Därför tränar jag yoga, tar långa promenader med hundarna, cyklar varje dag och kan äntligen ta mig tid till att röja i hemmet, både ute och inne. Men tro för all del inte att jag låter orden vila, jag skriver på och det växer ständigt nya berättelser inom mig. Att skriva är för mig som att andas.

Önskar dig en fin dag! Var rädd om den, för den är unik, precis som du!

Kramar från Kim

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Gabriel Tue, August 04, 2015 17:35:04

hej kim

tänk så här om din pappa att han kommer så länge ni minns honom att leva inom er. Ni kommer fortfarande minnas honom han kommer inte vara riktigt död på jorden förrän han är bortglömd av alla tills dess lever han.

Posted by Kim M Kimselius Tue, August 04, 2015 08:04:25

Hej Gabriel

Tack för tipset, men någon deckarserie med Theo och Ramona kommer det inte att bli. En bokhandlare sa att Theo och Ramona böckerna är som deckare, eftersom de alltid ska lösa något problem i varje bok.

Kram Kim

Posted by Gabriel Mon, August 03, 2015 21:04:32

hej, Kim!

Hade du inte kunnat göra en Theo och Ramona deckarserie. Som kan utspela sig i nutid.