Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Tiden springer ifrån mig

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Wed, September 02, 2015 14:53:20
Det känns som om tiden rusar iväg. Det är så mycket jag vill göra, så många måsten, så många ord som pockar på att få komma ut.

Varje morgon har jag ambitioner om vad jag ska hinna med under dagen. Hinner inte hälften. Får nog korta "att-göra-listan".

Men det är så mycket nu. Varje helg uppbokad, roliga evenemang, kul resor, nya människor, signeringar, föreläsningar, bokmässan...

Dessutom ska jag skriva böcker. Min ambition är att jag den här hösten ska skriva mer än någonsin, för jag vill inte bli så pressad som jag var i våras/somras. Jag vill kunna njuta av våren och sommaren. Jag vill kunna vara lite ledig. Jag har inte haft semester sedan jag för första gången i mitt liv var på spa i april 2014. Om man nu inte räknar det som ledigt när jag satt och vakade vid pappas dödsbädd i två dygn, eller röjde ur hans hem i fem dagar...

På bilden ser du bokmärken. Fotot föreställer boken Mördande foto som kommer ut 2016. När Jan fick i uppdrag att göra bokmärke valde han just den här bilden, för han tyckte den var läcker, det tycker jag också. Har redan använt bokmärket när jag läser och det är perfekt!

Idag lämnar jag skrivtips på min Skrivblogg Kim M Kimselius är här nu. Rubriken är Att skriva en bok och få den klar.

Ha en fortsatt fin dag.

Kramisar Kim

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kim M Kimselius Thu, September 03, 2015 12:57:15

Hej e-k

Jodå, egentid har jag också, yogapass på morgonen, hundpromenader 2-3 gånger per dag.

Jag skriver 3-4 böcker per år.

Lycka till med din bok. Härligt att du har hittat hjälp på min skrivarblogg.

Kram Kim

Posted by Leva-Kerstin Wed, September 02, 2015 17:18:27

Hej på dig!
Ja du Kim, du har mycket roligt framför dig, många järn i elden, men tyvärr kan det roliga också ge stress det har jag erfarenhet av. Har lärt mig att inte använda ordet "måste", halkar det ur mig ändå frågar jag mig själv: Vad är det värsta som kan hända om jag inte gör det? Försöker använda order "behöver" istället. Du ska kanske planera in Kims egen tid varje dag, kanske en meditation. om så bara en kvart så gör det nytta.
Skriver du en bok per året?
Jag har skrivit en bok, en självbiografi, det kändes nödvändigt (det var roligt också ) fler böcker blir det nog inte för min del. Under min skrivprocess läste jag då och då på din skrivblogg, tackar för att den finns.

/e-k
www.steeperz.com