Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Orden tumlar ur mig

SkrivglädjePosted by Kim M Kimselius Wed, September 30, 2015 15:32:44
Idag är det skrivdag och förberedelsedag. Egentligen borde jag ha packat upp resten från bokmässan, men jag vill hellre skriva de ord jag har burit inom mig länge. Nu har de kommit ut, äntligen!

Ibland är det frustrerande att ha huvudet fullt av ord och inte ha tid att skriva ner dem. Ibland är det bara underbart att gå omkring med orden och liksom suga på dem, låta dem ligga där och växa till sig, skaka om och förändras. Det gör att berättelsen blir desto fylligare och bättre.

Fick det första omdömet på TudorRosen Kampen om makten idag: "Läste precis ut TudorRosen, mycket bra! Den var härlig och spännande på samma gång, samt lite dramatiskt. Den får 10/10 av mig" Wilda

Ord som gör mig glad och inspirerar till att skriva ännu fler ord. Kika in på Wattpad ikväll. Då ligger det ett nytt kapitel där på berättelsen Mördande Foto. Älskar det omslaget. Blev lite mulligt här på bloggen idag...

Imorgon är det föreläsning på en skola i Mörrum, på lördag signerar jag hos Lundins bokhandel i Karlshamn. De har lovat oförskämt bra priser, så passa på att besöka butiken på lördag och få ihop fler böcker till din Kimselius-samling. Hoppas vi ses!

Idag kan du läsa om en skrivtävling på Skrivarbloggen Kim M Kimselius är här nu.

Ha en fortsatt fin dag!

Kramisar Kim

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kim M Kimselius Wed, October 14, 2015 15:29:55

Hej Gabriel
Det är bra, skriv på! Ju mer du skriver desto bättre blir dina berättelser.
Kram Kim

Posted by Kim M Kimselius Wed, October 14, 2015 15:29:17

Hej Eva
Ja, som författare har man alltid något att göra :-)
Kram Kim

Posted by Eva Sun, October 04, 2015 18:27:07

Tänk så fullt upp man kan ha med skrivande både när man skriver och när man gör allt runtomkringjobb! Men det är kärt besvär.

Kram

Eva


Posted by Gabriel Wed, September 30, 2015 16:49:08

Hej Kim!

Jag fortsätter jobba vidare på min framtida bok. Har inte börjat skriva ännu utvecklar det sättet jag vill skriva på just nu. Detta arbetet är för mig snart klart och då ska jag börja skriva på en riktig bok nu övar jag bara för att bli redo.

Med vänlig hälsning
Gabriel Bertilsson