Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Intensiv vecka

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Fri, October 30, 2015 10:46:06
Det har varit en intensiv vecka som har sprungit iväg alltför fort. I måndags var det mingel på Sveriges Radio, eftersom de fyller 90 år. På tisdagen lyssnade jag på ett webbinarium, på onsdagen lämnades pappas, numera min bil, in på verkstaden, igår var det tandläkaren på morgonen, under lunchen höll jag ett webbseminarium och på kvällen var jag och tränade Tudor på Rallylydnad.


Dessutom har en hel del tid gått åt till att förbereda webbinariet, att få igång min nya dator för att använda den till föreläsningen, eftersom den har större minne. Nu fungerar den och är inkopplad som min ordinarie dator. Nu ska jag bara föra över allt från den gamla datorn... Pust!

Första skissen på Staden på andra sidan Fjäderpennan har kommit
Skrivarbloggen Kim M Kimselius är här nu, har Anastasias öde fått en jättefin recension den här veckan. "Tack Kim M Kimselius, för en helt fantastisk läsupplevelse."

Även TudorRosen Kampen om makten har fått fina ord:"Den bästa bok som jag läst på många år".

Dessutom har jag skrivit, om än inte så mycket som jag hade önskat. Därför avslutar jag nu för att istället skriva på någon av alla de böcker jag har på gång.

Ha en fin helg!

Kramisar Kim

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.